"Egy civil szervezet, egy közösség sikeressége, hatékonysága a benne dolgozó emberek készségein, tudásán múlik, ami fejleszthető!"

Támogatóknak

A közösségi kezdeményezések megvalósítása során lelkes, önfeláldozó emberek időt, energiát, pénzt nem sajnálva dolgoznak ötleteik megvalósításáért.

 

Az összefogás, a közös munka sokszor csodákra képes. A jó kezdeményezések fenntartására azonban sok esetben nélkülözhetetlen némi anyagi erőforrás biztosítása. Várjuk minden támogató magánszemély vagy vállalkozás jelentkezését, aki szívesen áldozna alulról jövő kezdeményezések segítésére.

 

Mi megtaláljuk az Ön számára testhezálló, a szervezet vagy vállalat küldetéséhez, társadalmi felelősségvállalás stratégiájához illeszkedő közösségi kezdeményezést, valamint biztosítjuk, hogy a támogatása egy hosszú távon fenntartható projekt megvalósítását szolgálja.

 

Kínált szolgáltatásaink:

  • Közösségi kezdeményezés kiválasztása
  • Folyamatos monitoring és értékelés

Amennyiben vállalata saját közösségi kezdeményezéseket is megvalósítana, ill. szívesen növelnék társadalmi felelősségvállalásukat CSR-stratégiájuk újragondolásával, kérjük, tekintsék át vállalati termékeinket.