"Egy civil szervezet, egy közösség sikeressége, hatékonysága a benne dolgozó emberek készségein, tudásán múlik, ami fejleszthető!"

Kőkemény portál

A Cromo Alapítvány által bejegyzett domain alatt futó, hamarosan elinduló portál célja, hogy a magyar és kelet-európai állampolgárok számára elérhetővé tegye azokat a közösségi kezdeményezéseket, amelyekkel a helyi problémák helyi megoldása helyi erőforrások felhasználásával oldhatók meg.

A portál keresőfunkciója könnyedén igazítja el az akciókat megvalósítani kívánó állampolgárokat annak érdekében, hogy a helyben felmerült igényre, problémára a megfelelő megoldási tárházat adja ki a keresőnek.

A portálra az összes KőKemény akció lépésről lépésre történő leírását, a megvalósult akciók esetleírását, vizuális dokumentációját feltöltjük. A portálon tapasztalati szakértők kialakíthatnak saját profilt, amellyel egymás segítségére lehetnek, így a portál alkalmassá válik további együttműködések, ötletek generálására is. A portál használata regisztrációhoz kötött, amelyet a Cromo Alapítvány kezel és moderál.