"Egy civil szervezet, egy közösség sikeressége, hatékonysága a benne dolgozó emberek készségein, tudásán múlik, ami fejleszthető!"

Kőkemény Portál

Közösségi kezdeményezéseket támogató módszertani leírások, szakértői adatbázis

 

A Cromo Alapítvány által bejegyzett domain alatt futó, hamarosan elinduló portál célja, hogy a magyar és kelet-európai állampolgárok számára elérhetővé tegye azokat a közösségi kezdeményezéseket, amelyek segítségével a helyi problémák helyi erőforrások felhasználásával oldhatóak meg. 

Ilyen közösségi kezdeményezéseket azonban fontosnak tartjuk, hogy kis- és középvállalkozások is megvalósítsanak, munkavállalóik aktív közreműködésével. A civil szervezetek körében egyedülálló fejlesztőtréningjeink (KŐKEMÉNY-ek Vállalatoknak, Global Awareness program) segítségével képessé tesszük a vállalati munkavállalókat arra, hogy saját környezetükben, az ott fellépő igényekre reagálva közösségi kezdeményezéseket találjanak ki és valósítsanak meg. Portálunk többek között arra hivatott, hogy ezen kezdeményezéseknek bemutatkozási teret biztosítson, a munkavállalók által elért eredmények, sikerek publikussá váljanak és a munkáltató, valamint a megvalósító is büszkén láttathassa azokat.Más állampolgárok számára pedig ezáltal tovább bővítjük azon módszerek tárházát, melyekből ötletet, információt merítve ők is tevékeny tagjai lehetnek közösségeiknek.  

 

Portálunk 2014 júliusának elején válik teljes mértékben aktívvá, mindenki számára elérhetővé magyar nyelven, később pedig angol nyelven is. 

 

Amennyiben vállalati termékeink felkeltették érdeklődését, kérjuk, vegye fel velünk a kapcsolatot.